SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Simskolestart HT 2021
2021-09-14 15:20

Vi hälsar er hjärtligt välkomna till simskolestarten i Värnamo Simhall, nu till helgen. Här kommer en del viktig information, som vi ber er att läsa noggrant!

Kursinformation

Start:
 18-19/9
Avslutning: Lör V49 11/12 Sön v49 12/12
Antal tillfällen: 10 lektioner

Simskoletillfällen Lördag: 18/9, 25/9, 2/10, 16/10, 23/10, 13/11, 20/11, 27/11, 4/12, 11/12

Simskoletillfällen Söndag: 19/9, 26/9, 10/10, 17/10, 24/10, 14/11, 21/11, 28/11, 5/12, 12/12

Om ni tvekar över vilken grupp ni gjort anmälan till, och vilken tid den startar, finns informationen att hitta på fakturan ni fått som bekräftelse på anmälan. Det gäller att vara ombytt och redo i träffpunkten vid den angivna tiden, så att vi kan utnyttja varje minut i vattnet till max.

Ingång och ombyte sker i källaren

Den ingång som alla simskoledeltagare är hänvisade till att använda ligger på baksidan av simhallen, en trappa ner från parkeringen. För att komma in där, in i omklädningsrummen och i själva simhallen behöver ni ett gult armband som vi kommer att dela ut till alla deltagare vid första kurstillfället. Detta armband återlämnas efter varje termin. För bortslarvat armband faktureras ni en avgift på 100 kr. Det motsvarar den summa vi betalar simhallen i pant för varje band. Missar man första tillfället ansvarar man själv för att prata med ledarna och få ett band av dem.

När det gäller omklädningsrummen är det barnets kön som avgör om omklädning ska ske på herrarnas eller damernas. Undantaget gäller Vuxencrawl som byter om i de vanliga omklädningsrummen på bassängplan, men går fortfarande in genom baksidan.


Ordningsregler  

För att det ska bli så trevligt och bra som möjligt för alla kommer här några förhållningsregler:

  • Föräldrar och andra anhöriga som vistas i ”simhallen” under simskoletid måste ta av ytterskor, alternativt bära ”tossor”. Detta gäller så snart man sätter sin fot ovanför trappan från omklädningsrummen. Regeln finns till för att smuts och bakterier från utomhusmiljön inte ska dras in i simhallen, där reningssystemet kan sättas ur spel med en längre stängning av simhallen som konsekvens.
  • Föräldrar, syskon eller vänner får ej bada under tiden som simskoleverksamhet pågår, vare sig i stora bassängen eller i lilla barnbassängen.
  • Under kurstid önskar vi att anhöriga väntar i utrymmet mellan omklädningsrum och bassäng. Grupperna i stora bassängens förälder sprider ut sig på läktaren. För att vi ska minska antalet personer i hallen ser vi gärna att föräldrarna väntar utanför även första och sista lektionen. Finns man inte på plats under lektionstiden ska man finnas tillgänlig via telefon.
  • Var vänliga och ställ tillbaka stolar och bord på sin ursprungliga plats innan ni lämnar simhallen. Tänk på att när sista gruppen är slut så ska alla stolar vara borta även om dom stod framme när ni kom.
  • Man kommer in i simhallen med sitt band cirka 15min innan simskolan startar.

Covid-19 information

  1. Vid symptom stanna hemma.
  2. I största möjliga mån kom bara en vuxen per barn och helst inga syskon som inte ska gå simskola.
  3. Byt om möjligt om hemma gärna både innan och efter simskolan, finns dusch utanför ångbastun. Finns dock omklädningsrummen i källaren att tillgå vid behov.
  4. Inga föräldrar i simhallen. Förutom de som har barn i Hajen, Crawl och vissa gånger Fisken,

Vi följer alla rekommendationer från FHM och har kontinuerlig kontakt med kommunen om utvecklingen.

 

Utrymning vid brand

Om brandlarmet går kommer en simlärare att samla alla som vistas inne i simhallen i utrymmet mellan bassängerna och omklädningsrummen (fiket) för att därifrån kunna utrymma om rökutveckling sker. En annan simlärare kommer att gå ner till omklädningsrummen och samla alla där för utrymning via källardörren. Samlingsplats vid brand finns skyltad vid parkeringen mellan simhall och kyrkogården.

Eventuella frågor?
christoffer.arvidsson@varnamoss.se eller 0370-17142


Vi ses i helgen!
Värnamo Simsällskap


Nyhetsarkiv
Simskolestart HT 20212021-09-14 15:20
 
Följ oss i sociala medier
Rabatt på simkläder
Våra Sponsorer