Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen till Värnamo Simsällskap
Sedan 1932 bedriver Värnamo Simsällskap tränings- och tävlingsverksamhet i simidrott. Från babysim och simskolor till elitidrott, både i bassäng och i öppet vatten. 
Vuxensim
Crawlskola för vuxna i Skillingaryd/Vaggeryd
2019-11-05 14:15, Vuxensim

Värnamo Simsällskap erbjuder crawlskola i Skillingaryd som ett sätt att utveckla verksamheten och sprida glädjen med simning. Därför testar vi nu crawlskola för vuxna i Skillingaryd/Vaggeryd. Anmälan senast 15 November. Anmälan klicka här.

Simskola
Crawlskola för barn i Skillingaryd/Vaggeryd
2019-11-05 14:15, Simskola

Värnamo Simsällskap erbjuder crawlskola i Skillingaryd som ett sätt att utveckla verksamheten och sprida glädjen med simning. Därför testar vi nu crawlskola för barn i Skillingaryd/Vaggeryd. Anmälan senast 15 November. Anmälan klicka här.

Arrangemang
Gör en insats för VSS
2019-11-05 13:54, Arrangemang
I Gummifabriken i Värnamo finns det sedan i somras en garderob som bemannas av ideella föreningar. Värnamo Simsällskap har blivit tilldelade ett antal tillfällen då vi ska bemanna garderob och scanna biljetter till evenemangen i Gummifabriken.

Vi behöver nu frivilliga föräldrar och vuxna simmare (18+) som kan fylla de platser som krävs. Du anmäler dig genom att fylla i följande formulär: https://forms.gle/bzmbP93bprmxqz949 

Ungefärlig tidsåtgång per tillfälle står i formuläret. Arbetsuppgifterna är att ta emot ytterkläder, hänga upp ordningsamt i garderob, ta betalt, lämna ut kvitto före eventet, samt ta emot kvitto och lämna ut ytterkläder efter eventet. 

En annan uppgift som kan förekomma är att scanna entrébiljetter till själva eventet. Instruktioner fås på plats.

Tack för att just du hjälper till och gör en insats för Värnamo Simsällskap!
Babysim - Minisim
Inställt Baby- och småbarnssim HT19
2019-10-07 12:41, Babysim - Minisim
Tyvärr måste vi meddela att vi under hösten inte har möjlighet att genomföra något baby- och småbarnssim. Det beror dels på bassängen och dels på ledarbrist.

Hoppas ni har förståelse att vi är en ideell förening där babysimmet skötts helt ideellt. Är ni intresserade av att engagera er så att vi kan säkerställa en start till våren igen hör av er till christoffer.arvidsson@varnamoss.se

Vänliga hälsningar
Styrelsen
Värnamo SS 
Simskola
Information till simskoleföräldrar HT 19
2019-09-26 11:00, Simskola
Vi hälsar er hjärtligt välkomna till simskolestarten i Värnamo Simhall, nu till helgen. Då det äntligen är dags för start i simskolan höstterminen 2019. Här kan ni hitta Viktig information inför kursstarten. Vi vill påminna extra om att ställa tillbaka stolar och bord efter sig i träffpunkten.
Nyheter från våra grupper
 
Våra Sponsorer