SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkommen till Värnamo Simsällskap


Värnamo Simsällskap bedriver sedan 1932 tränings- och tävlingsverksamhet i simidrott. Från babysim och simskolor till elitidrott, både i bassäng och i öppet vatten. 
Arrangemang
Dags för hemmatävling - lämna din funktionärsanmälan
2021-09-20 23:42, Arrangemang

Äntligen kan vi arrangera en hemmatävling, Burger King Swim 9 oktober, för våra simmare. För att klara av arrangemanget behövs du. Lämna din anmälan vad du kan bidra med senast den 3 oktober kl 22.00. 

Arrangemang
Anmälan - utbildning till tävlingsfunktionär 3 oktober
2021-09-20 22:21, Arrangemang
Lär dig mer om ditt barns idrott och bli en del av detta glada gäng.

Inbjudan till utbildning för att bli tävlingsfunktionär i siming. Här lär du dig om mer om ditt barns idrott, hur en simtävling går till och vilka regler som gäller vid tävling. Utbildningen innehåller med teori och praktik och hålls den 3 oktober. Anmälan idag, dock senast 30 september.

Simskola
Simskolestart HT 2021
2021-09-14 15:20, Simskola

Vi hälsar er hjärtligt välkomna till simskolestarten i Värnamo Simhall, nu till helgen. Här kommer en del viktig information, som vi ber er att läsa noggrant!

Arrangemang
Resultat minikamp 11 september
2021-09-11 17:58, Arrangemang

En lyckad förmiddad med många laddade simmare under höstterminens första Minikamp, Värnamo Simsällskaps träningstävling. Längre ner på sidan hittar du alla resultat. 

 

Redan nu kan alla simmare se fram emot fika nästa lördag efter träningen tillsammans med tränarna för att fira dagens simningar. 

 

Se resultaten från Minikampen >>

Simskola
Värnamo SS simskola höstterminen 2021
2021-08-26 11:01, Simskola
Anmälan öppnar 31 augusti för tidigare deltagare och 6 september för nya.

Nu är det äntligen dags att anmäla sig till höstterminen av VSS Simskola! Är det fullt i just den gruppen du vill gå skicka mail till christoffer.arvidsson@varnamoss.se så ska vi om vi kan hitta en lösning. Anmäl här

Nyheter från våra grupper
 
Följ oss i sociala medier
Rabatt på simkläder
Våra Sponsorer