SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Värnamo Simsällskap
Träningsgrupp för öppet vatten, sommaren 2023

Under sommaren 2023 kommer Värnamo Simsällskaps uppskattade kurs tillbaka där vi utvecklar din teknik och uthållighet för simning i öppet vatten. 

 
Det är grupp för dig som kan simma crawl och vill utveckla din simteknik för öppet vatten. Du har kanske som mål att genomföra ett öppet-vatten-lopp, ett swim-run-lop eller triathlonlopp under säsongen. Eller vill du bara vara med för att det är kul. 
 
Träningsgruppen för simning i öppet vatten har två inriktningar på träningrna. En inriktning för dig som är van simmare i öppet vatten och en för dig som vill simma lite kortare och träna mer på tekniken för vänja dig vid att simma i just öppet vatten.
 
Vi kommer att träna teknik varje träning men även att träna intervaller för utveckla uthålligheten. Teknikträningen innehåller bl.a. andning, navigering, balans, runda bojar och att simma med avslappnat och effektivt armtag. Dessutom kommer vi träna på och skapa förståelse för säkerheten vid öppet vatten. Med reservation för ändringar pga väder och gruppens förkunskaper. Allt efter som vi kommer längre in i säsongen simmar vi lite längre sträckor. 
Frågor
Har du frågor som rör öppet vatten så hör av dig till
Niclas Stensson
niclas.stensson@gmail.com
070-2717184
 
Följ oss i sociala medier
Våra huvudsponsorer