SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Värnamo Simsällskap
Simskolestart vårterminen 2024
2024-01-25 11:20

Vi hälsar er hjärtligt välkomna till simskolestarten i Värnamo Simhall, nu till helgen 27-28/1.  
Här kommer en del viktig information, som vi ber er att läsa noggrant!

Vi hälsar er hjärtligt välkomna till simskolestarten i Värnamo Simhall, nu till helgen. 
Här kommer en del viktig information, som vi ber er att läsa noggrant!

 

Kursinformation

Start:
27-28/1
Avslutning: Lör 27/4 Sön 28/4
Antal tillfällen: 10 lektioner

Simskoletillfällen Lördag: 27/1, 10/2, 24/2, 2/3, 9/3, 16/3, 23/3, 13/4, 20/4, 27/4

Simskoletillfällen Söndag: 28/1, 4/2, 25/2, 3/3, 10/3, 17/3, 24/3, 14/4, 21/4, 28/4

 

Om ni tvekar över vilken grupp ni gjort anmälan till, och vilken tid den startar, finns informationen att hitta på fakturan ni fått som bekräftelse på anmälan. Det gäller att vara ombytt och redo i träffpunkten vid den angivna tiden, så att vi kan utnyttja varje minut i vattnet till max.

 

Första och sista lektionen får en förälder vara med inne i bassäng området.

 

Inpassering och omklädning

Vi slipper nu använda gula band för inpassering, i stället kommer det vara kod för att komma in genom ytterdörren. Koden kommer vara dagens datum dag/månad alltså när vi startar är det för lördag 2701 och för söndagen 2801. Det kommer alltså vara ny kod varje gång och man ser i telefonen vad det är för kod.

 

När det gäller omklädningsrummen är det barnets kön som avgör om omklädning ska ske på herrarnas eller damernas. Undantaget gäller vuxencrawl som byter om i de vanliga omklädningsrummen på bassängplan, men går fortfarande in genom källaringången. För tillfället behöver vi ställa upp dörrarna till omklädningsrummen så lämna inga värdesaker där.

 

Flödesschema

Alla går in via källaringången på baksidan en trappa ner från parkeringen. Vi ser helst att man kommer ombytt för att minska trängsel i omklädningsrummen.

Baddare, sköldpadda, bläckfisk, pingvin och fisken Byter om i omklädningsrummen i källaren och samlas sen i träffpunkten se skylt där lärarna hämtar och lämnar barnen för att vi ska undvika trängsel vid dörrarna.

Hajen och crawl Går direkt upp för trappan använder enskilda omklädningsrummen och samlas sedan på läktaren se skylt.

Vuxencrawl Går direkt upp för trappan och använder de vanliga omklädningsrummen och samlas sen i simhallen. Ni kommer se när ni kommer in var ledarna är.


Ordningsregler  

För att det ska bli så trevligt och bra som möjligt för alla kommer här några förhållningsregler:

  • Föräldrar och andra anhöriga som vistas i ”simhallen” under simskoletid måste ta av ytterskor, Detta gäller så snart man sätter sin fot ovanför trappan från källaren. Samt innanför inne dörrarna vid publikentrén. Regeln finns till för att smuts och bakterier från utomhusmiljön inte ska dras in i simhallen, där reningssystemet kan sättas ur spel med en längre stängning av simhallen som konsekvens.
  • Föräldrar, syskon eller vänner får ej bada under tiden som simskoleverksamhet pågår, vare sig i stora bassängen eller i lilla barnbassängen.
  • Håll avstånd i träffpunkten medan ni väntar på simläraren innan lektionen.
  • Vi behöver också hjälpas åt att plocka undan stolar och bord i träffpunkten stapla och ställ mot väggen.

 

Utrymning vid brand

Om brandlarmet går kommer en simlärare att samla alla som vistas inne i simhallen vid publikentrén för att därifrån kunna utrymma om rökutveckling sker. En annan simlärare kommer att gå ner till omklädningsrummen och samla alla där för utrymning via källardörren. Samlingsplats vid brand finns skyltad vid parkeringen mellan simhall och kyrkogården.

 

Eventuella frågor?
christoffer.arvidsson@varnamoss.se eller 0370-17142

Vi ses i helgen!
Värnamo Simsällskap

 
Följ oss i sociala medier
Våra huvudsponsorer