SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Simskolestart HT 2022
2022-09-21 13:20

Vi hälsar er hjärtligt välkomna till simskolestarten i Värnamo Simhall, i helgen 24-25/9. Här kommer en del viktig information, som vi ber er att läsa noggrant!

Vi hälsar er hjärtligt välkomna till simskolestarten i Värnamo Simhall, nu till helgen. 
Här kommer en del viktig information, som vi ber er att läsa noggrant!

 

Kursinformation

Start:
 24-25/9

Avslutning: Lör 17/12 Sön 18/12


Antal tillfällen: 10 lektioner

 

Simskoletillfällen Lördag: 24/9, 8/10, 22/10, 29/10, 12/11, 19/11, 26/11, 3/12, 10/12, 17/12

Simskoletillfällen Söndag: 25/9, 2/10, 9/10, 30/10, 13/11, 20/11, 27/11, 4/12, 11/12, 18/12

 

Om ni tvekar över vilken grupp ni gjort anmälan till, och vilken tid den startar, finns informationen att hitta på fakturan ni fått som bekräftelse på anmälan. Det gäller att vara ombytt och redo i träffpunkten vid den angivna tiden, så att vi kan utnyttja varje minut i vattnet till max.

 

Första och sista lektionen får en förälder vara med inne i bassängområdet.

Gult band

Behövs för föräldrarna ska komma in i källaringången på baksidan och i omklädningsrummen, vi kommer att dela ut gult band till alla deltagare vid första kurstillfället. Detta armband återlämnas efter varje termin. För bortslarvat armband faktureras ni en avgift på 100 kr. Det motsvarar den summa vi betalar simhallen i pant för varje band. Missar man första tillfället ansvarar man själv för att prata med ledarna och få ett band av dem.

 

När det gäller omklädningsrummen är det barnets kön som avgör om omklädning ska ske på herrarnas eller damernas. Undantaget gäller Vuxencrawl som byter om i de vanliga omklädningsrummen på bassängplan, men går fortfarande in genom källaringången.

 

Flödesschema

Alla går in via källaringången på baksidan en trappa ner från parkeringen. Vi ser helst att man kommer ombytt

Baddare, sköldpadda, bläckfisk, pingvin och fisken Byter om i omklädningsrummen i källaren och samlas sen i träffpunkten se skylt där lärarna hämtar och lämnar barnen för att vi ska undvika trängsel vid dörrarna.

Hajen och crawl Går direkt upp för trappan använder enskilda omklädningsrummen och samlas sedan på läktaren se skylt för att undvika trängsel.

Vuxencrawl Går direkt upp för trappan och använder de vanliga omklädningsrummen och samlas sen i simhallen. Ni kommer se när ni kommer in var ledarna är.


Ordningsregler  

För att det ska bli så trevligt och bra som möjligt för alla kommer här några förhållningsregler:

  • Föräldrar och andra anhöriga som vistas i ”simhallen” under simskoletid måste ta av ytterskor, Detta gäller så snart man sätter sin fot ovanför trappan från källaren. Samt innanför inne dörrarna vid publikentrén. Regeln finns till för att smuts och bakterier från utomhusmiljön inte ska dras in i simhallen, där reningssystemet kan sättas ur spel med en längre stängning av simhallen som konsekvens.
  • Föräldrar, syskon eller vänner får ej bada under tiden som simskoleverksamhet pågår, vare sig i stora bassängen eller i lilla barnbassängen.
  • Håll avstånd i träffpunkten medan ni väntar på simläraren innan lektionen.
  • Man kommer in i simhallen med sitt band cirka 15min innan simskolan startar.

 

Covid-19 information vi har kvar då det fortfarande finns i samhället även om det inte begränsar genomförandet vill vi ändå undvika spridning.

  1. Vid symptom stanna hemma.
  2. I största möjliga mån kom bara en vuxen per barn och helst inga syskon som inte ska gå simskola.
  3. Byt om möjligt om hemma gärna både innan och efter simskolan, finns dusch utanför ångbastun. Finns dock omklädningsrum att tillgå vid behov. Se ovan.
  4. Inga föräldrar i simhallen. Efter att simlärarna tagit emot barnen.

Vi följer alla rekommendationer från FHM och har kontinuerlig kontakt med kommunen om utvecklingen.

 

Med reservation för ändringar.

 

Utrymning vid brand

Om brandlarmet går kommer en simlärare att samla alla som vistas inne i simhallen och träffpunkten vid publikentrén för att därifrån kunna utrymma om rökutveckling sker. En annan simlärare kommer att gå ner till omklädningsrummen och samla alla där för utrymning via källardörren. Samlingsplats vid brand finns skyltad vid parkeringen mellan simhall och kyrkogården.

 

Eventuella frågor?
christoffer.arvidsson@varnamoss.se eller 0370-17142


Vi ses i helgen!
Värnamo Simsällskap


Nyhetsarkiv
Simskolestart HT 20222022-09-21 13:20
 
Följ oss i sociala medier
Våra huvudsponsorer