Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Information till dig i VSS vuxencrawlskola

Nu med de nya restriktionerna från Folkhälsomyndigheten så har vi beslutat att pausa verksamheten för vuxencrawl, de delar i restriktionerna vi har kollat på är 

Var och en bör avstå från att delta i exempelvis möten, konserter, föreställningar, idrottsträningar, matcher och tävlingar. Detta gäller dock inte idrottsträningar för barn och unga födda 2005 eller senare.” 

Var och en bör avstå från att vistas i inomhusmiljöer där människor samlas som butiker, köpcentrum, museer, bibliotek, badhus och gym, med undantag för nödvändiga besök i exempelvis livsmedelsbutiker och apotek”


Vi kommer pausa verksamheten från och med nu och minst tre veckor framåt tidigast start igen 29/11. Vi kommer meddela när det är möjligt att starta igen. Ni kommer att få era lektioner, så vi skjuter bara lite på det.


Har ni några frågor gällande detta kontakta Christoffer Arvidsson helst via telefon 0370-17142 eller mail christoffer.arvidsson@varnamoss.se

 

För att vi ska kunna starta upp så snart som möjligt igen gäller det även att alla följer de allmänna råden som finns i hela samhället:

  • Stanna hemma om du känner dig sjuk.
  • Tvätta händerna ofta.
  • Håll avstånd till andra.
  • Använd bara kollektivtrafik om du måste.


Vänliga hälsningar
Värnamo Simsällskaps styrelse
genom ordförande Christer Ringblom

 
Följ oss i sociala medier
Våra Sponsorer