Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Information till föräldrarna i VSS babysim och minisim

Nu med de nya restriktionerna från folkhälsomyndigheten så har vi beslutat att pausa verksamheten för babysim och minisim. De delar i restriktionerna vi har kollat på är: 

Var och en bör avstå från att delta i exempelvis möten, konserter, föreställningar, idrottsträningar, matcher och tävlingar. Detta gäller dock inte idrottsträningar för barn och unga födda 2005 eller senare.” 

Var och en bör avstå från att vistas i inomhusmiljöer där människor samlas som butiker, köpcentrum, museer, bibliotek, badhus och gym, med undantag för nödvändiga besök i exempelvis livsmedelsbutiker och apotek”


Vi pausar verksamheten med omedelbar verkan och minst december ut, tidigast start 17/1. Vi kommer meddela när det är möjligt att starta igen. Ni kommer att få era lektioner, så vi skjuter det bara på det.


Har ni några frågor gällande detta kontakta Christoffer Arvidsson helst via telefon 0370-17142 eller mail christoffer.arvidsson@varnamoss.se

För att vi ska kunna starta upp babysim och minisim igen gäller det även att alla följer de vanliga råden som finns överallt:

  • Stanna hemma om du känner dig sjuk.
  • Tvätta händerna ofta.
  • Håll avstånd till andra.
  • Använd bara kollektivtrafik om du måste.

Vänliga hälsningar
Värnamo Simsällskaps styrelse
genom ordförande Christer Ringblom

 
Följ oss i sociala medier
Våra Sponsorer