Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Allt en tonåring behöver veta om mat och träning
2020-12-29 12:08

Nu är det dags för föreläsning nummer två i serien 100% hälsa den gången på temat mat och träning. En föreläsning med Kajsa Asp Jonson som genomförs torsdagen den 28/1 klockan 18.30. Anmälan gör du via QR koden eller direkt via länken till anmälan


Föreläsningen är obligatorisk för grupperna A, B och SSY men alla som vill får gärna delta. Vi ser gärna att alla föräldrar följer föreläsningen.

Kroppen byggs upp av de ämnen vi får i oss via maten – det är helt naturligt att vi både mår bättre och får bättre resultat om vi väljer bra mat som ger näring och energi.


Om föreläsningen med Kajsa Asp:

Bra matvanor utifrån dina behov är viktigt för din utveckling inom idrotten, och för att du ska vara stark, pigg och frisk. Lär dig mer om hur det hänger ihop, och hur du hittar en bra balans mellan bra mat, utmaningar och återhämtning kombinerat med ”Livet 2021”.


En bra balans av träning, kost och sömn ger energi och ökar din prestation, både mentalt och fysiskt. Kajsa Asps föreläsning ger kunskap och inspiration om sambanden mellan mat och resultat och hur din livsstil påverkar prestation och hälsa. 

 
Följ oss i sociala medier
Våra Sponsorer