Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Simskoleavslutning
2020-04-24 12:55
Snart är det dags för avslutning för samtliga grupper efter en lite annorlunda men förhoppningsvis rolig termin i vattnet. 

 
Crawlgruppen på torsdag hade avslutning igår torsdag 23/4.

Lördag, samtliga grupper som har simskola på lördagar har avlutning nu på lördag den 25/4 


Söndagens grupper som har simmat i den lilla bassängen (Baddaren, sköldpaddan, Pingvinen & Fisken) har 3 stycken lektioner kvar och har avslutning 10/5.


Söndagens grupper som har simmat i den stora bassängen (hajen & crawl) har 4 stycken lektioner kvar och har avslutning 17/5. 


Vid alla avslutningar kommer det finnas märkesförsäljning.
Glöm inte heller att lämna tillbaka ert gula band.


Som kompensation för strulet av bassängen för söndagens grupper samt missade lektioner vid sjukdomssymptom på grund av COVID-19 är alla grupper hjärtligt välkomna till Värnamobadet fredagen den 22 maj. Värnamobadet är vårt utomhusbad beläget bakom Värnamo sjukhus. På plats finns även simlärarna om ni skulle vilja testa att ta något märke samt försäljning av märken och kiosk. 

Det är fritt inträde under hela dagen för alla barn som har gått i VSS simskola under vårterminen 2020. En vuxna som vill komma in på området betalar 40kr inträde som sedan kan användas som kupong i kiosken under dagen. Övriga familjemedlemmar som vill bada betalar vanlig entré.


Badet öppnar vid 09:00 för simskolebarn och 12:00 för allmänheten och stänger klockan 19:00. 

Vänliga hälsningar 
Simlärarna 
VSS
 
Våra Sponsorer