Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Information till simskoleföräldrar HT 19
2019-09-26 11:00
Vi hälsar er hjärtligt välkomna till simskolestarten i Värnamo Simhall, nu till helgen. Då det äntligen är dags för start i simskolan höstterminen 2019. Här kan ni hitta Viktig information inför kursstarten. Vi vill påminna extra om att ställa tillbaka stolar och bord efter sig i träffpunkten.

Vi hälsar er hjärtligt välkomna till simskolestarten i Värnamo Simhall, nu till helgen. Här kommer en del viktig information, som vi ber er att läsa noggrant!


Kursinformation

Start:
 28-29/9
Avslutning: Lör V50 14/12 Sön V49 8/12
Antal tillfällen: 10 lektioner
Helger utan simskola: Lör 5/10, 2/11 Sön 3/11


Om ni tvekar över vilken grupp ni gjort anmälan till, och vilken tid den startar, finns informationen att hitta på fakturan ni fått som bekräftelse på anmälan. Det gäller att vara ombytt och redo inne i simhallen vid den angivna tiden, så att vi kan utnyttja varje minut i vattnet till max.


Ingång och ombyte sker i källaren
Den ingång som alla simskoledeltagare är hänvisade till att använda ligger på baksidan av simhallen, en trappa ner från parkeringen. För att komma in där, in i omklädningsrummen och i själva simhallen behöver ni ett gult armband som vi kommer att dela ut till alla deltagare vid första kurstillfället. Detta armband återlämnas efter varje termin. För bortslarvat armband faktureras ni en avgift på 100 kr. Det motsvarar den summa vi betalar simhallen i pant för varje band.

När det gäller omklädningsrummen är det barnets kön som avgör om omklädning ska ske på herrarnas eller damernas. Undantaget gäller Vuxencrawl där ni kommer att ges särskild information på plats i simhallen i helgen. 

Ordningsregler  
För att det ska bli så trevligt och bra som möjligt för alla kommer här några förhållningsregler:

  • Föräldrar och andra anhöriga som vistas i simhallen under simskoletid måste ta av ytterskor, alternativt bära ”tossor”. Detta gäller så snart man sätter sin fot ovanför trappan från omklädningsrummen. Regeln finns till för att smuts och bakterier från utomhusmiljön inte ska dras in i simhallen, där reningssystemet kan sättas ur spel med en längre stängning av simhallen som konsekvens.
  • Föräldrar, syskon eller vänner får ej bada under tiden som simskoleverksamhet pågår, vare sig i stora bassängen eller i lilla barnbassängen.
  • Under kurstid önskar vi att anhöriga väntar i utrymmet mellan omklädningsrum och bassäng, alternativt på läktaren, sånär som på vid det första och sista simskoletillfället då ni givetvis får komma in och sitta vid bassängen. Tänk på att den slamriga miljön i simhallen är distraherande och försvårar undervisningen.
  • Var vänliga och ställ tillbaka stolar och bord på sin ursprungliga plats innan ni lämnar simhallen.
  • Man kommer in i simhallen med sitt band cirka 20min innan simskolan startar.

Utrymning vid brand

Om brandlarmet går kommer en simlärare att samla alla som vistas inne i simhallen i utrymmet mellan bassängerna och omklädningsrummen (fiket) för att därifrån kunna utrymma om rökutveckling sker. En annan simlärare kommer att gå ner till omklädningsrummen och samla alla där för utrymning via källardörren. Samlingsplats vid brand finns skyltad vid parkeringen mellan simhall och kyrkogården.

Vi ses i helgen!
Värnamo Simsällskap

 
Våra Sponsorer