SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Corona-åtgärder Värnamobadet 2021

 

Här finns de åtgärder och regler vi har för att undvika trängsel och förebygga smittspridning. Alla åtgärder är i linje med de föreskrifter vi har från länsstyrelsen. 

 

  • Omklädningsrummen, bastu och duschar inomhus är avstängt. Man får duscha och byta om utomhus alternativt inne på en toalett. 
  • Utgång sker via grinden. Ingång är som vanligt via entrén och omklädningsrummen men utgång sker direkt från området via grinden, märkt med stor blå skylt. 
  • Skåpen är avstänga och får inte användas. För att undvika trängsel inomhus kan man inte använda de skåp som finns och inget får lämnas i omklädningsrummen. Alla saker tas med ut på området, värdesaker kan lämnas i kiosken för förvaring om så önskas. 
  • Duscha gärna innan bad men då i 
  • De bord, stolar och bänkar som är utplacerade får inte flyttas, de är utplacerade för att sällskap ska hålla avstånd och får inte flyttas. 

I övrigt gäller det att hålla avstånd mellan sällskap när man är på området eller när man står i köer. Man behöver inte boka tid eller höra av sig i förväg för att få bada. För att göra besöket smidigt rekommenderar vi att man kommer ombytt med badkläder under de vanliga kläderna samt att man byter om och duschar hemma efter besöket. 

 

 
Följ oss i sociala medier
Våra Sponsorer