Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Fullt på läktaren när Lucia kom på besök
2018-12-09 21:23
Under söndagskvällen arrangerade VSS sitt traditionsenliga Luciafirande i Värnamo Simhall inför en månghövdad publik. Klubbmästarpokaler och stipendier delades också ut under kvällen.

Nytt för i år var att genomföra luciatablån på kvällen istället för tidig morgon, vilket många i publiken verkar ha uppskattat. Klockan 17:30 skred Lucian, Felicia Nyberg, med följe in i simhallens nedsläckta sal och ett vackert skimmer från levande ljus och facklor spred sig över vattnet.


Efter att tåget med tärnor, stjärngossar och tomtar lämnat bassängkanten till publikens applåder, var det dags att dela ut priser från Vidösternsimmets stipendiefond. Tolv simmare prisades med en ekonomisk gåva samt en startbiljett till valfri sträcka på Vidösternsimmet den 10 augusti 2019.


Året kamrat:
Edvin Söderlind – Saga Törefors
Årets knatte:
Judit Berg – Linus Jansson 
Årets stjärnskott:
Hilma Ihreborn – Matei Floares
Årets utveckling:
Siri Gustafsson – Anders Runeqvist
Bästa uppförande, inställning och vilja:
Anton Bäckman – Siri Bälter
Årets Prestation:
Robin Pettersson – Nina Mirkhan


Klubbmästarna 2018 fick efter det sina vandringspokaler, innan fika utbröt och bassängen iordningställdes för kvällens Minikamp.


På kvällens Minikamp deltog 35 simmare och väldigt många märken delades ut till simmarna som klarat sina respektive stipulerade tider. Roligt att se så många simmare göra framsteg i bassängen. Resultatet från Minikampen 2018-12-09 finns att beskåda längst ner på denna sida: http://www.varnamoss.se/dokument/?ID=236470


Till slut: Stort tack till alla simmare, funktionärer, fikabrödsbakare, deltagare i luciatåget och publiken för att ni hjälpte till att skapa en härlig stämning, både under Lucia och Minikamp! 

 
Våra Sponsorer